It's called Life

This is the weekend:
Barndop utan för Södertälje, närmare bestämt skit långt utanför, Taxinge kyrka. Min kusin Helene (och Markus) har fått en kid, Nathalie aka. Penntrollet. Fatta kalufsen! HELT GALET. Dopklänning gick i arv (Daniel, Helene och Carros) och hon fick Mitt mellan namn. Så, Nathalie Kristina Linnéa Karlsson, välkommen till släkten.
Detta var då Söndag förmiddag. Efter Dop och kaffe bar de av hem till Moster Lena för fett fin fläskfilé i lagom mängd, hockey snack med Roger för att sedan åka tillbaka till mormor. Mor min skulle med båten vid 20.00 så hon var tvyngena tt hämta sina grejer och dra. Från första början skulle jag ha gjort henne sällskap men i torsdags så ringde Herr Kristoffer från Scania och ville ha mig på anställningsintervjuv på måndag.

Söndags kvällen avslutades med ett besök hos Janne och Kia, och det var välbehövligt, såå länge sen jag såg dom. Tack för allt ni ger! :D

Scania på måndagen gick bra, Kristoffer vad nice! Satt och yrade hockey och annat skit innan det viktiga började.. Allt gick bra, och vi får se var jag landar. resten av kvällen bestod av att vänta, sitta, åka och vänta. Fy fan, båt buss o annat shit.. DRYGT.
Nog för att ja typ inte kände något på båten hem så är det alltid något.

Vill ni ha en mer detaljerad verision så hör av er.

Peace.

Don't loose touch

Grillparta i går, skit nice. Kalas fin mat, gött sällskap och sällsynt god öl. Great!

Har gjort dagens KAP! Allt för ofta överträffar jag mig själv. Jag har hört talas om ett band som heter Against me!, och i dag så slog det mig, jag skall nog ge dom en chans. Tur var det. Hur awesome som helst! Yes Yes Yes!

Och så var det de där me att inte riktigt veta vad jag skall skriva om. Väldigt ofta så tänker jag, "det måste jag skriva om i min blogg", den tanken försvinner lika fort som den kom.   Jag har i alla fall hållt mig sysselsatt på sistone, det känns bra. Ser fram emot något att göra snart, på riktigt liksom.

Relationer förändras, påbörjas och avslutas. Jag vet inte riktigt vilka ord jag skall använda för att inte göra bort mig.
Det är tråkigt, förut var det bra, och nu känns det mest konstigt bara, som att det står en hel cementvägg mellan oss.
Jag är för svag för att ta bort den själv, tillsammans kan vi göra.   Eller kanske ingår det inte i Guds plan?


Against me! - Don't Loose touch.   :D