www.mopedbil.com

Igår var ingen bra dag. Taskig koncentration, för mycket stress, för dålig omväxling av saker att fundera på och en trött Pill.
Jobbade 16-00,30 i går, innan dess hade jag två körlektioner (tralala, Kul va, Max?)  Stressade hem (Spanks to Max) för att akut stress sova, upp klockan 06,00 (tror jag somnade efter 02) för att nyvaken steka till stan och köra.
Idag är en bra dag, gick prima bra att köra och för första gången är jag nöjd. På riktigt liksom. Leif kanske inte är så tokig ändå?

Kanske skall tänka över saken att jag tänker för mycket? *asgarv*

Nu är det dags att ramla i säng (klockan 11,36 liksom!) sova någon timme och sen jobba 16-00,30.
Tack Statoil Söder.

Ett mobilt auswitch. Vilken företags idé Max!   Prima roligt!   Du förgyller min vardag.


Ber om ursäkt till alla berörda igår för ett kasst beteende. Jag var fruktansvärt trött och stressad. Jag skall kompensera er. Jag lovar.

Audience of One

I'll start with a Förlåt.  Som vanligt så är jag kass på att regelbundet skriva. Tanken har slagit mig så många dagar att nu jäklar är det dags, men alltid har något kommit i vägen.

Såååå, vad har hänt i Pills liv på sistone? Har gått och väntat på att börja köra, det har varit en lång väntan och i morgon är det äntligen dags. Känns skit bra att Johannes kommer att köra mycket samtidigt som mig. Vi kommer nog peppa ihjäl varandra. TUMME UPP!
Pill har träffat syster också, jag tror att hon fick något spontant ryck och åkte hem, för att få komma ifrån och för att gosa med Klasman.
And then comes work. Har inte jobbat så överdrivet mycket, men det ger cash iaf.

Pill vill tacka Max. För att han är viktig för mitt jobb och för mig. Att han hämtar mig varje kväll jag jobbar betyder mer än jag kan uttrycka i ord. sjutusen tack till Max. Du viktiga Man! Jag är skyldig dig en riktigt stor tjänst. Du anar inte hur jobbigt det är att behöva fråga dig varje gång jag skall jobba. Återigen, Tusen tack, Max, min Max!

Vissa tycker att jag jobbar för mycket. Jag undrar vem dom jämför med?

Och så vill jag passa på att säga en sak, till vänner och bekanta. Dom kommande två veckorna kommer jag nog ha ganska fullt upp. Om jag beter mig som en skit, så ta inte åt er. Sena nätter, och sen upp tidigt kommer nog slita på mig. Jag vet att jag pressar mig själv ganska duktigt för att klara körkortet så fort som mäjligt och därför kommer jag nog att vara väldigt osocial dessa två veckor. Take it, or leave it. Jag måste göra det är.
På förhand ber jag om ursäkt för mitt osociala liv för några veckor framåt.
All support, uppmuntran och sånt behövs, tack!

Hanna, din madman, Pill saknar dig!



I never will be good enough for her

Alltså, borde jag börja med Lördagen? *ler stort* Nästan pinsamt så full jag blev. HERREGUD! Har man sovit halvdant, knappt ätit, och blandar vilt med öl, vin, konjak, tequila, och massa annat smått och gott som jag antagligen inte kan stava till så kan det bara sluta på ett sätt. En rosa fläck vid en trappa och rosa löv på en buske. HELT OKEJ.
Jag måste ha varit på ett jäkla partyhumör för efter varje rosa fläck (haha, FLÄCK?!) så öppnades en ny öl.
Har en del minnesluckor, men efterhand jag träffar folk så fylls dom i. En jätte trevlig kväll! Tack för allt sällskap, tack för att Jag fått lära känna dig Hanna, tack för säng för natten och tack för att jag hade så trevligt.
Jag slutar här, för resten får ni fråga om. Haha, jag är vild och slut!

I övrigt så har jag inte så hemskt mycket att säga. Jobbar en del, och tror att min kropp inte gillar att ena dagen jobba sent och andra tidigt. Jag är inte klen eller så, antagligen bara ovan. Vad gör man inte för att överleva?

Klara skall snart åka. På riktigt liksom. Andra sidan jorden. Jag vet inte vad jag tycker om det. Jag behöver det och hon behöver det ännu mer. Jag önskar dig världens största Lycka till och lev livet! Men ta hand om dig. I can't save you now.

Ikväll lyssnar jag på McFly - Obviously, så länge sen. Trall trall and I'm Happy.
I övrigt rekommenderas Stereophonics, Mnemic, Foo Fighters, Josh Ritter och Bullets and Octane!



Människor prioriterar olika. Jag precis som du har olika värderingar. En sak är i alla fall säker. Alla förtjänar att vara lyckliga. Att få vara sig själv. Att somna och vakna med ett leende på läpparna. Vara Fri. Ingen kan och bör inte tvinga någon att må dåligt.  Medvetet eller inte, det är inte okej.
Sånt gör mig arg. Så förbannat arg. Jag trivs med mig själv och min omgivning, gör du?
Du förtjänar att leva. Lova mig att leva. Ta vara på ditt liv. Vill du verkligen vara där du är nu, när du är 65.
Lev utan att ångra.